POGLEDAJTE KATALOGE I PROIZVODE

ADDCON - Zelena hemija

Nemačka kompanija ADDCON GmbH se oslanja na više od 60 godina iskustva u proizvodnji hemijskih proizvoda. Tokom godina, kompanija je od proizvođača sredstava za siliranje izrasla u globalnog lidera u proizvodnji sredstava za potrebe različitih industrija. ADDCON predstavništva se danas nalaze u Nemačkoj, Norveškoj, Kini i Tajlandu, a rasprostranjena globalna mreža poslovnih partnera čini da su ADDCON proizvodi dostupni širom sveta. U 2019. godini Addcon je postao ponosni član italijanske Esseco grupe.

ADDCON u svojoj proizvodnji sledi misiju „uvođenja inovacija u tzv. “zelenoj hemiji“, koristeći postupak rafinisanja organskih kiselina i njihovih soli. U svojim proizvodnim objektima u Biterfeldu/Nemačka i Porsgrun-u/Norveška, dodaje vrednost organskim kiselinama i njihovim solima, svojim specijalnim i patentiranim molekulima - diformijatima (dvostruke soli mravlje kiseline) koji su u stočarskoj proizvodnji Evropske Unije prepoznati kao prva alternativa antibioticima kao promotorima rasta životinja.

Zbog specifičnih i pouzdanih metoda proizvodnje, stroge kontrole kvaliteta u sopstvenim laboratorijama, neželjeni efekti ADDCON proizvoda su svedeni na najmanju moguću meru. U oblasti proizvodnje hrane za životinje, pouzdan ADDCON kvalitet osigurava visok nivo bezbednosti hrane, bolje proizvodne performanse životinja, njihovo zdravlje i dobrobit, a samim tim i ekonomičniju proizvodnju.