Vaš partner
za uspeh na farmi.


Vaš partner
za uspeh na farmi.

O nama

Preduzeće Bergo-Tim d.o.o. je osnovano 2015. godine. Naša firma, čije sedište se nalazi u Beogradu, zvanični je partner i distributer svih Bergophor proizvoda na teritoriji Srbije. Asortiman proizvoda koji nudimo našim kupcima obuhvata vrhunske premikse nemačkog porekla, za svinje, goveda, ovce i koze, kao i vitaminsko-mineralne mase za lizanje za goveda, ovce i koze. U želji da uzgajivačima ponudimo najbolja rešenja za sve probleme sa kojima se susreću, Bergo-tim je postao zastupnik i distributer proizvoda Landmans-Best kompanije Casa Verde, pa je naš asortiman proizvoda uvećan za boluse sa vitaminima, mineralima i elementima u tragovima za negu goveda.

U našem timu rade stručnjaci iz oblasti ishrane životinja koji svoje znanje koriste da bi svim našim klijentima pored kvalitetnih proizvoda pružili pomoć u balansiranju obroka kod svih kategorija životinja, kao i savete koji će pomoći da proizvodnja bude uspešna.

O KOMPANIJI BERGOPHOR

Kompaniju Bergophor je 1946. godine osnovao Dr Werner Berger. Ova kompanija je i dalje u vlasništvu porodice Berger. Od 2003. godine vlasnik je gospođa Berger, ćerka osnivača. Kompanijom rukovodi menadžment na čijem čelu su gospoda Dietmar Loos i Jurgen Bronneke na poziciji direktora.

Bergophor-ov prodajni program obuhvata vitaminsko-mineralnu hranu za svinje, goveda, ovce, koze i živinu. Takođe, nudi zamene za mleko kao i uslužnu delatnost. U paleti proizvodnog programa se nalazi i petfood (hrana za kućne ljubimce) za pse, mačke kao i proizvode za konje.

Glavni pogon u Kulmbach-u smešten je u severnoj Bavarskoj. Ovaj pogon obezbeđuje proizvode za zapadni deo Nemačke i za sve zemlje južne i zapadne Evrope. U tom pogonu se proizvode premiksi koji se nalaze na tržištu Srbije. Mase za lizanje dolaze iz pogona u Hohburg-u. Proizvodni pogon u Hohburg-u proizvodi kvalitetnu hranu za farme u istočnoj Nemačkoj, Poljskoj i drugim istočnim zemljama.

Kulmbach

Fabrika za proizvodnju stočne hrane u Kulmbach-u je obnovljena i proširena na tri proizvodne linije 2006. godine. U tornju visokom 48 metara smeštene su dve nove kompjuterski kontrolisane vertikalne pogonske linije za proizvodnju. Treća proizvodna linija proizvodi samo zamene za mleko. U Kulmbach-u se svake godine proizvede oko 60.000 tona vitaminsko-mineralne hrane za životinje.

Hohburg

U proizvodnom pogonu Hohburg se osim vitaminsko-mineralne hrane proizvode i mase za lizanje. Ovaj proizvodni pogon godišnje proizvede 10.000 tona premiksa i masa za lizanje.

  • Koncept prilagođen životinjama
  • Ekološka odgovornost
  • Ekonomična proizvodnja


+ DISTRIBUCIJA


Bergo-Tim nastoji da putem regionalnih distributera i direktne dostave do farmi, svoje proizvode isporuči svim kupcima. Mreža distributera je široka, a o najbližem prodajnom mestu možete saznati


OVDE

Od sada proizvode iz našeg asortimana možete poručiti i putem naše Internet prodavnice.